TripAdvisor îi cere scuze unei femei căreia i-a șters recenzia în care povestește cum a fost violată

Data actualizării: Data publicării:
trip advisor aplicatie calatorii
FOTO: Shutterstock

Site-ul de călătorii TripAdvisor a șters în mod repetat recenziile unor femei care povesteau cum au fost abuzate sexual de un angajat responsabil cu securitatea de la un complex turistic din Mexic.

trip advisor aplicatie calatorii
FOTO: Shutterstock

TripAdvisor i-a cerut scuze unei femei de 35 de ani, după ce și alte utilizatoare ale aplicației au reclamat aceleași incidente la acel complex turistic mexican.

Alte două femei scriseseră în recenzii că au fost abuzate sexual la acel resort mexican, în ultimii ani, relatează New York Times.

Suntem îngroziți de ce au pățit victimele în vacanță, în Mexico, iar alți călători ar trebui să fie conștienți de aceste incidente”, au transmis reprezentanții TripAdvisor.

Comentariul femeii cu violul de lângă Playa del Carmen, publicat inițial în 2010, a fost acum afișat din nou, însă este îngropat de multe alte comentarii care au apărut ulterior, astfel încât nu este foarte vizibil. TripAdvisor justifică dispariția mesajului din cauza unor schimbări ale politicii site-ului din urmă cu câțiva ani.

Credem că orice experiență trăită trebuie publicată de utilizatori pe site-ul nostru pentru a informa alți consumatori care caută informații despre locul unde călătoresc”, notează TripAdvisor.

Femeia care a scris comentariul a declarat pentru The Journal Sentinel că angajații de la hotel au refuzat să o ajute după ce a le-a spus că a fost violată.

La câteva săptămâni de la incident, femeia s-a întros în Mexico și a reclamat incidentul la poliție, însă cei de la hotel nu au cooperat cu autoritățile.

TripAdvisor are o influență foarte mare în industria turismului, iar recenziile hotelurilor și restauranteleor sunt foarte căutate în mediul online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri