Turiști amendați în Kazahstan pentru că s-au costumat ca Borat. Actorul Sacha Baron Cohen vrea să-i ajute

Data actualizării: Data publicării:
borat

După ce șapte turiști din Cehia au fost arestați în Kazahstan în urmă cu o săptămână pentru că s-au constumat ca Borat, actorul Sacha Baron Cohen, s-a oferit acum să le plătească amenda tinerilor.

Cei șapte turiști au fost arestați și amendați cu câte 67 de dolari fiecare, pentru ținută „indecentă” în public, notează BBC. Este vorba de costumul care l-a făcut cunoscut pe Borat, un prezentator TV ficțional din Kazahstan. Personajul controversat a fost interpretat de actorul Sacha Baron Cohen.

După ce a aflat din presă de pățania turiștilor, care au încercat să facă o glumă, actorul Sacha Baron Cohen a decis să-i ajute pe aceștia, oferindu-se să le plătească amenzile.

Pentru colegii mei cehi care au fost arestați. Trimiteți-mi detaliile voastre și dovada că sunteți voi, iar eu voi plăti amenzile”, a scris actorul pe Facebook, alături de știrea publicată de BBC despre acest caz.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 2006, Sacha Baron Cohen a scris și produs filmul „Borat”, care urmărește parcursul unui presupus prezentator TV în Statele Unite, unde vrea să facă un documentar.

Comedia a fost interzisă de autoritățile din Kazahstan, iar guvernul l-a amenințat pe Baron Cohen. Deși a fost filmat în special în România, oficialii de la Astana au acuzat că portretizează țara într-un mod rasist, sexist și primitiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri