Ucigaşul jurnaliştilor din Virginia a murit la spital

Data publicării:
Bryce-Williams-jpg

UPDATE:  Bărbatul care a deschis focul asupra jurnaliștilor și i-a ucis a fost declarat mort la spital, a anunțat Washington Post, conform Agerpres. Atacatorul, Vester Flanagan (foto  jos), 41 de ani, s-a împușcat și s-a rănit în timp ce era urmărit de poliție, după ce i-a ucis pe cei doi.

Flanagan folosea, ca reporter pentru WDBJ7, numele de Bryce Williams, a precizat compania. Tot acesta este și numele pe care erau deschise conturile de Twitter și Facebook pe care au fost postate imaginile de la locul atacului și care au fost închise la scurt timp. 


Reporterul - Alison Parker (24 de ani) și cameramanul - Adam Ward (27 de ani), angajați la postul local de televiziune WDBJ7, au fost împuşcaţi mortal în timp ce relatau de pe terasa unui centru comercial. O a treia persoană a fost rănită.

Foto: WDBJ7.com

La scurt timp după aceea, ucigaşul a postat pe contul său de Twitter imaginile crimei, filmate chiar de către el.

Potrivit guvernatorului statului Virginia, este vorba de un fost angajat „nemulţumit” al televiziunii pentru care transmiteau în direct cei doi jurnalişti ucişi.

Pe acelaşi cont de Twitter, ucigaşul şi-a acuzat victimele de rasism. Autorităţile spun că după această postare, bărbatul de culoare s-a împuşcat.

Citiţi şi

VIDEO ȘOCANT. Doi jurnaliști din Statele Unite, împușcați mortal în direct

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri