Un avion a căzut în gol 6.000 de metri. Pasager: „Ne luam adio unii de la alții”

Data actualizării: Data publicării:
pasageri airasia

Pasagerii de la bordul unui avion AirAsia au povestit momentele de coșmar prin care au trecut atunci când aeronava  în care se aflau a piedut presiune după ce a căzut peste 6.000 de metri în gol.

AirAsia Flight From Indonesia to Singapore Missing
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Zborul QZ535 decolase de 25 de minute din Perth și se îndrepta către Bali când a fost forțat să se întoarcă din cauza unor probleme tehnice, duminică dimineață, relatează The Telegraph.

Măștile de oxigen au căzut, iar celor 145 de pasageri li s-a spus „să fie pregătiți” pentru că avionul pierde altitudine.

„Mi-am luat telefonul și am trimis un mesaj familiei sperând să-l primească. Ne luam adio unii de la alții. A fost foarte supărător”, spune o pasageră.

„Una dintre stewardese a început să fugă pe culoar și la scurt timp au căzut măștile. Atunci toată lumea s-a panicat. Nimeni nu ne spunea ce se întâmplă”, adaugă pasagera.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nivelul de panică era foarte mare din cauza comportamentului staff-ului. Ei țipau și plângeau”, povestește o altă pasageră.

„Stewardesa a început să țipe: Urgență, urgență. Erau isterici. Ne-au spus că trebuie să ne așezăm în poziția de aterizare forțată, după care nu au mai spus nimic, iar la cinci minute, au căzut măștile de oxigen” afirmă un pasager.

Inginerii AirAsia spun că verifică aeronava pentru a vedea ce a cauzat această cădere bruscă a avionului. „Siguranța pasagerilor este prioritară pentru noi. Air Asia Indonezia regretă incidentul neplăcut”, transmite purtătorul de cuvânt al companiei aeriene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri