Un cântăreț din SUA s-a sinucis live pe Facebook, în fața fostei sale iubite

Data publicării:
tanar Memphis

În ciuda măsurilor anunțate de Facebook pentru a pune capăt postările live cu conținut șocant sau violent, un nou clip a creat panică printre utilizatori.

Un tânăr din Tennessee a murit după ce și-a dat foc într-un bar aglomerat și a difuzat totul live pe Facebook, scrie New York Daily News. Jared McLemore, în vârstă de 33 de ani, a turnat kerosen pe el și apoi și-a dat foc. În imagini, se vede cum un client al barului sare să stingă flăcările și să îl salveze pe tânăr, un cântăreț cunoscut din Memphis.

Fosta iubiă a lui McLemore se afla la doar câțiva metri distanță. Înainte să își dea foc, bărbatul și-ar fi luat rămas vun și ar fi luat-o de mână pentru a-i arăta că a turnat benzină pe el. Tânăra este în stare de șoc după scena îngrozitoare la care a asistat, iar prietenii săi au creat o pagină de donații, pentru a o ajuta să își revină după evenimentul traumatic.

Muzicianul și fosta lui iubită au avut o relație tumultoasă. Potrivit apropiaților cuplului, bărbatul era violent, își amenințase iubita cu moartea în repetate rânduri și a încercat să o stranguleze, moment în care tânăra a cerut un ordin de restricție împotriva lui McLemore, ordin pe care acesta l-a încălcat de mai multe ori.

El se afla sub eliberare condiționată, iar judecătorul care l-a condamnat pentru violență domestică ceruse și o evaluare psihiatrică a bărbatului.

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a declarat că rețeaua de socializare va angaja anul viitor 3.000 de persoane pentru a monitoriza şi a exclude din reţeaua de socializate criminalii, sinucigaşii şi alte persoane care postează materiale nepotrivite, care au devenit un pericol pentru imaginea companiei.

Noii angajați vor avea sarcina de a descoperi și elimina filmulețele sau postările live care redau crime, sinucideri şi alte acte de violenţă.

Serviciul de live streaming a devenit celebru printre utilizatori, însă mulți dintre aceștia l-au folosit pentru a reda acte de violență.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri