Un celebru actor din Titanic a murit cu o zi înainte de gala premiilor Oscar

Data actualizării: Data publicării:
stea

Actorul american Bill Paxton, cunoscut pentru rolurile interpretate în filme precum ”Titanic”, ”Twister” şi ”Aliens” şi în serialul ”Big Love”, produs de HBO, a murit la vârsta de 61 de ani, sâmbătă, în urma complicaţiilor medicale apărute după o intervenţie chirurgicală, informează itv.com.

actor
Foto: Guliver/GettyImages

Bill Paxton, un star la Hollywood, a avut succes cu roluri interpretate în pelicule spectaculoase, apreciate de public, precum ”Twister”, ”Titanic” şi ”Aliens”.

A jucat şi în producţii de televiziune, remarcându-se cu rolul unui bigam mormon în serialul ”Big Love”, produs de HBO.

Bill Paxton a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi o nominalizare la premiile Primetime Emmy, pentru rolul interpretat în miniseria TV ”Hatfields and McCoys”, în care a jucat alături de Kevin Costner.

”Cu sufletele îngreunate, vă anunţăm vestea că Bill Paxton a murit din cauza complicaţiilor apărute după o operaţie. Soţ şi tată iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând mai întâi în departamentele artistice ale unor filme şi construindu-şi apoi o carieră ilustră, întinsă pe durata a patru decenii, fiind un prolific actor şi cineast”, a precizat agentul de presă al familiei actorului.

Bill Paxton era căsătorit de 30 de ani cu Louise Newbury, cu care avea doi copii.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri