Un scandal sexual care ia amploare. Femeia care îl acuză pe prințul Andrew ar fi fost prezentată la un moment dat reginei

Data publicării:
femeia sex printul andrew

Potrivit presei din Regat, minora cu care Ducele de York ar fi întreţinut relaţii sexuale în urmă cu 13 ani ar fi fost prezentată chiar şi Reginei Elisabeta, în cadrul unei vizite la Palatul Buckingham. Reprezentanţii Casei Regale au respins categoric afirmaţiile, după cum au negat şi acuzaţiile aduse fiului suveranei britanice. Pe de altă parte, prinţul Andrew ar putea fi chemat la poliţie, dacă femeia care a declanşat tot scandalul va depune o plângere pe numele său.

Virginia Roberts, o femeie de 30 de ani din Statele Unite, ar putea târî familia regală britanică într-unul dintre cele mai mari scandaluri din ultimii ani. Ea susţine că la vârsta de 15 ani a fost angajată ca maseuză de Jeffrey Epstein, un bancher renumit şi un prieten apropiat al prinţului Andrew, cel de al doilea fiu al reginei Elisabeta. Doi ani mai târziu, în 2001, l-ar fi întâlnit şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ducele de York.

A fost o întâlnire în urma căreia Virginia ar fi câştigat 15 mii de de dolari. Ar fi urmat alte două - la Londra şi pe o insulă din Caraibe.

În doar 24 de ore, Palatul Buckingham a negat de două ori că prinţul Andrew ar fi participat la orgii sexuale cu minore, aşa cum afirmă americanca.

Palatul Buckingham n-a avut de ales, trebuia să iasă cu o declaraţie fiindcă lucrurile se precipitau”, a explicat Dickie Arbiter, fost secretar de presă al Casei Regale.

Ducele de York nu este singurul vizat de afirmaţiile Virginiei Roberts. Pe lista femeii figurează şi numele unui avocat american, care a anunţat că o va da în judecată.

Alan Dershowitz, avocat: „Acuzaţiile care mi se aduc sunt total nefondate, sunt false, sunt cusute cu aţă albă. Nu o cunosc pe femeia asta, nu am făcut niciodată sex cu ea sau cu o altă minoră”.

Avocatul îi dă şi un sfat prinţului Andrew: „Dacă prinţul Andrew este la fel de nevinovat ca mine - şi presupun că aşa şi este - ar trebui să riposteze la fel cum o fac eu”.

Relaţia de prietenie dintre Andrew şi bancherul care i-ar fi făcut legătura cu minora este una extrem de strânsă. Atât de strânsă, încât omul de afaceri a împrumutat-o cu 23 de mii de dolari pe fosta soţie a ducelui de York, pentru ca aceasta să-şi plătească o datorie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri