Unul dintre cei mai bogați oameni din Canada și soția sa au fost găsiți morți

Data publicării:
barry sherman captura youtube2

Miliardarul canadian Barry Sherman, proprietar al uneia dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume, şi soţia sa Honey au fost găsiţi morţi în locuinţa lor din Toronto, poliția canadiană considerând că circumstanţele acestor decese sunt suspecte, relatează News.ro.

 

Sherman, care avea 75 de ani, a fost fondatorul companiei farmaceutice Apotex. El era unul dintre cei mai bogaţi oameni din Canada, averea sa fiind estimată de Forbes la 3,2 miliarde de dolari. Este, totodată, un cunoscut filantrop.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost găsite la subsolul locuinţei.

Poliţia a anunţat că nu există semne că s-ar fi forţat intrarea în locuinţă, iar presa locală notează că anchetatorii nu caută în acest moment niciun suspect.

Totuși, circumstanţele morţii lor „par suspecte şi tratăm cazul ca atare”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei, citat de BBC.

Mai mulţi înalţi oficiali canadieni, între care şi premierul Justin Trudeau, au transmis condoleanţe pe Twitter după moartea celor doi.

„Eu şi Sophie suntem întristaţi de vestea morţii lui Barry şi Honey Sherman. Condoleanţe familiei şi prietenilor”, a scris Trudeau.

Barry şi Honey Sherman au patru copii. Barry Sherman nu s-a prezentat la muncă joi şi din aceeaşi zi nimeni nu a discutat nici cu soţia sa.

Apotex se află pe locul şapte în topul celor mai importante companii farmaceutice din lume. Compania are peste 11.000 de angajaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri