Unul dintre cele mai mari târguri de vin din lume, deschis la Verona

Data publicării:
targ vinuri

Expoziţia este o oportunitate pentru iubitorii vinului, care vor să deguste licori bahice din toate colţurile lumii şi să vadă ultimele inovaţii din domeniul viticol, dar este şi ocazia ideală pentru cumpărători să intre în contact direct cu viticultorii.

Este adevărat că Vinitaly este o expoziţie care nu trebuie ratată. Deoarece am venit aici în ultimii ani, am reuşit să creez relaţii comerciale la nivel internaţional”, spune Eric Bongiovanni, oenolog.

Suntem o companie care s-a extins la nivel internaţional. Avem o prezenţă mai mare în străinătate decât în Italia. Vindem în 26 de ţări, din Noua Zeelandă în Australia, din Statele Unite în Japonia. Din păcate, vindem în Italia mai puţin decât în străinătate”, spune Giovanna Caruso, proprietara unei firme de vinuri.

Târgul Vinitaly este, anul acesta, la ediţia cu numărul 49. Standurile expozanţilor sunt întinse pe mai bine de 100.000 de metri pătraţi, iar organizatorii se aşteaptă la peste 155.000 de vizitatori.

Piaţa mondială a vinului este estimată la o valoare de peste 25 de miliarde de euro. Franţa şi Italia sunt cei mai mari producători de vin din lume, iar Statele Unite consumă cea mai mare cantitate de vin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri