Urmările scandalului Cecil: O femeie vânător, ţintă pe Internet

Data publicării:
vanatoare

Sabrina Corgatelli a înfuriat sute de mii de oameni după ce i-a luat apărarea vânătorului care l-a ucis pe leul Cecil. Pasionată şi ea de acest sport, femeia s-a laudat pe reţelele de socializare cu trofeele din Africa de Sud. În pozele postate, femeia apare lângă o antilopă impala, un facocer, un leu şi chiar o girafă.

“Toată lumea spune că suntem nişte ucigaşi cu sânge rece, dar nu e aşa. Există o legătură cu animalele, dacă le vânăm nu înseamnă că nu le respectăm. Girafele sunt animale foarte periculoase, te pot răni foarte repede”, a spus Sabrina Corgatelli.

La scurt timp după publicarea fotografiilor şi, mai ales, a comentariilor, criticile şi ameniţările au început să curgă. Femeia nu-şi face, însă, prea multe probleme.

„Tot ce am făcut a fost legal, cum poţi judeca pe cineva pe baza hobby-ului său? Vei avea mereu angajaţi care au hobby-uri cu care nu eşti de acord, dar cum poate un angajator să te judece pentru ce faci în timpul tău liber?”, a mai spus ea.

Declaraţiile Sabrinei vin în plin scandal legat de uciderea leului Cecil în Zimbabwe. Şi nu este singurul caz din ultima perioadă, fiindcă un alt american este acuzat că ucide ilegal animale în acelaşi stat african. El este acum ţinta furiei cunoscuţilor şi a sute de oameni de pe Internet.

Am avut mereu impresia că are o atitudine agresivă, că nu este deloc prietenos”, a spus vecina acestuia.

La fel ca stomatologul de la care a pornit întreg scandalul mondial, după ce l-a ucis pe Cecil, şi celălalt medic vânător şi-a închis cabinetul şi este de negăsit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri