Valiza-scuter. Un chinez a inventat un nou mijloc de transport

Data publicării:
ValizaScuter

10 ani i-au fost necesari chinezului He Liangcai pentru a proiecta şi construi valiza-scuter, mai ales că nu avea experienţă în domeniu. Este un fermier simplu.

„Acest lucru este foarte practic pentru oamenii care călătoresc şi muncesc. Poate fi folosit atât ca valiză, cât şi ca mijloc de transport. Îl poţi folosi când mergi la muncă”, spune He Liangcai, inventator.

Valiza scuter poate fi încălecată de cel mult doi pasageri, este alimentată de o baterie cu litiu, şi are o autonomie de până la 60 de kilometri, un drum de la Bucureşti la Ploieşti. Inventatorul este convins că noul mijloc de transport are viitorul asigurat.

În primul rând, este uşor de transportat. În al doilea rând, va fi vândut la un preţ mic. În al treilea rând, va rezolva unele probleme cu care se confruntă ţara precum traficul îngreunat, locurile de parcare şi în cele din urmă, cred că nu va polua”, spune He Liangcai.

Oamenii privesc cu scepticism invenţia când o văd pe stradă, dar, după ce află despre ce este vorba, devin interesaţi.

Este o valiză care poate transporta bagaje, dar şi persoane. Când mergi în delegaţie, este greu să duci după tine bagaje grele. Dacă poţi călători pe propriul bagaj, este convenabil.

Invenţia a fost brevetată deja, iar în viitorul apropiat ar putea chiar să apară pe drumurile din China.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri