Video. 90.000 de oameni cântă melodia „Won't back down” a lui Tom Petty

Data actualizării: Data publicării:
fani canta tom petty

Zeci de mii de fani i-au adus un omagiu cântărețului Tom Petty la un meci de fotbal american, în Gainsville, orașul natal al artistului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile au fost surprinse sâmbătă seară cu prilejul unui meci de fotbal american, unde aproximativ 90.000 de oameni au cântat într-un glas celebra melodie a legendarului rocker Tom Petty, „I Won't Back Down”, notează BBC.

Tom Petty a murit în urmă cu săptămână, la vârsta de 66 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauza exactă a morții nu a fost încă determinată.

Petty a devenit celebru în anii '70 cu trupa sa Tom Petty and the Heartbreakers, care a lansat mai multe melodii de succes - „American Girl”, „Stop Draggin' My Heart Around”, „Breakdown”, „Listen to Her Heart”.

Trupa a fost inclusă în 2002 în Rock and Roll Hall of Fame.

Petty a avut succes şi ca interpret solo, din această perioadă fiind cunoscută piesa „Freefallin'”.

Tom Petty şi trupa sa au continuat să cânte împreună în ultimii 40 de ani, iar ultimul spectacol a avut loc acum două săptămâni, în cadrul turneului aniversar al trupei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri