VIDEO. Avion prăbușit în Columbia| Momentul salvării unuia dintre supraviețuitori

Data actualizării: Data publicării:
CyaMysbXAAAl0Jl

Autoritățile din Columbia au postat un video pe Twitter cu momentul în care l-au scos pe unul dintre supraviețuitorii aeronavei prăbușite în regiunea Medellin. Potrivit Autorității Aviației Civile, este vorba de tehnicianul de zbor Erwin Tumiri. Bărbatul a fost transportat la clinica Somer din Rionegro. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, și trei dintre membrii echipei de fotbal Chapencoese au supraviețuit, potrivit presei columbiene. 

În Columbia era noapte şi ploua abundent iar zona în care s-a prăbușit aeronava este una deluroasă, înconjurată de păduri și greu accesibilă. 

Un avion care a decolat din Santa Cruz, Bolivia, cu destinația Medellin s-a prăbușit la 30 de kilometri de aeroportul din Columbia. La bord se aflau nouă membri ai echipajului și 68 de pasageri, printre aceștia și echipa braziliană de fotbal Chapecoense. Autoritățile columbiene au anunțat iniţial că sunt 76 de morți. După o zi, bilanţul a fost revizuit la 71 de morţi şi 6 supravieţuitori.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri