VIDEO. Brutalitatea cu care este tratată o deținută a regimului din Coreea de Nord

Data publicării:
abuz coreea de nord

O înregistrare video dintr-o închisoare nord-coreeană arată brutalitatea cu care este tratată o femeie, acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați chinezi și sud-coreeni, după ce a reușit să fugă din Coreea de Nord.

Clipul ar fi fost filmat în 2012, însă abia acum a apărut în presa internațională. În imagini, se vede cum femeia este legată cu mâinile la spate și interogată de un Agent al Securității de Stat, care o lovește peste față, o trage de păr și o izbește de perete.

Bărbatul îi cere apoi să recunoască acuzațiile, printre care se numără și faptul că a fugit în China. În momentul în care femeia neagă orice acuzație sau vină pentru vreo faptă ilegală, agentul ia o sfoară și încearcă să o stranguleze.

În imagini mai apare și un bărbat care este torturat de agenții statului nord-coreean, tot pe motiv că ar fi încercat să fugă în China. Agentul îl lovește în ceafă și în gât, acuzându-l și că ar fi rupt un afiș cu Kim Jong-il.

Filmarea a apărut la doar câteva zile după ce Coreea de Nord a negat orice implicare în moartea studentului american Otto Warmbier, care a ajuns înapoi în SUA în comă. El fusese condamnat la 15 ani de muncă silnică într-o închisoare din Phenian, după ce ar fi rupt un afiș de propagandă, care îl înfățișa pe liderul nord-coreean Kim Jong-un.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri