VIDEO. Explozie puternică la Istanbul: cinci morți și cel puțin 30 de răniți

Data publicării:
icon istanbul

Actualizare 13:00. Bilanț în creștere în urma atentatului din Turcia: cinci morți și 37 de răniți, dintre care șapte în stare gravă.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actualizare 12:05. Guvernatorului Istanbulului a anunțat că patru oameni au murit și 20 au fost răniți. 

Trei dintre răniți sunt în stare gravă, alți trei răniți sunt cetățeni israelieni.


Din primele informații, este vorba despre un atentat sinucigaș. Doi oameni au murit, inclusiv autorul atentatului, și șapte au fost răniți, potrivit CNN Turk. 

Deflagrația a avut loc într-o zonă comercială, frecventată de turiști, de atacatori kamikaze. Deocamdată nu a revendicat nimeni acest atentat.

Atentatul vine la o săptămână de la atentatul din Ankara, soldat cu moartea a 37 de persoane și rănirea altor 125. Atentatul a fost revendicat de o grupare afiliată PKK.

Citiți și TURCIA. Opt luni de atentate teroriste

Doar anul acesta, patru atentate teroriste au ucis peste 80 de persoane și au rănit alte câteva sute. Pe 12 ianuarie, la Istanbul, au murit 12 oameni. În 17 februarie, la Ankara au fost uciși 30 de oameni, iar ziua următoare șase oameni și-au pierdut viața la Diyarbakîr. Luna aceasta, pe 13 martie, la Ankara au fost ucise 37 de persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri