VIDEO. Om și rechin, în aceeași cușcă

Data actualizării: Data publicării:
rechin

Sperietură soră cu moartea pentru câţiva turişti americani. Aceştia se aflau în largul insulei Guadalupe din Mexic la observare de rechini, când un exemplar de patru metri a intrat „pe teritoriul” lor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rechinii au fost momiți cu ton, pentru a putea fi studiați de aproape. Când a apucat momeala, unul dintre ei a intrat în cușca folosită de turiști pentru a observa speciile marine în mediul lor natural. 

Bărbatul care a postat clipul pe Youtube a explicat faptul că acest comportament a fost cauzat de faptul că rechinii nu pot înota înapoi, iar acest exemplar nu s-a putut îndepărta de cușcă.

Bărbatul care se afla deja în cușcă era, din fericire, un instructor de scufundări, care nu a intrat în panică și a așteptat ca organizatorii excursiei au ridicat cușca pentru a-i permite rechinului să iasă.

Turiştii nu au păţit nimic, în schimb rechinul de patru metri s-a rănit uşor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri