VIDEO. Jucător de rugby, mușcat de leu

Data actualizării: Data publicării:
leu

Teribilism plătit scump la o grădină zoo din Africa de Sud. Un vizitator care s-a încumetat să bage mâna printre gratiile de la cuşca unui leu a avut de suferit.

Victima este un jucător rugby din Ţara Galilor care era în turneu în Africa de Sud cu echipa. Deşi au fost avertizaţi de îngrijitori să nu bage mâinile printre gratii şi să atingă animalele, unii sportivi au ignorat sfaturile, iar galezul de 29 de ani a fost muşcat de mână.

El a fost rănit grav, însă nu şi-a pierdut braţul. Va putea reveni pe terenul de rugby peste câteva săptămâni.

Din această cauză, internaţionalul galez al echipei de rugby Ospreys, Scott Baldwin, a ratat meciul cu formaţia sud-africană Cheetahs, din competiţia Pro14. El le-a cerut scuze fanilor, subliniind că probabil „leul nu a apreciat că a mângâiat mai întâi leoaica”.

„Cer scuze fanilor de la Ospreys că am ratat meciul din cauza unei muşcături. Ar fi trebuit să ştiu că leul nu va aprecia că am mângâiat mai întâi leoaica, fără a mă prezenta în faţa lui”, a spus Baldwin.

Antrenorul său, însă, nu a fost la fel de amuzat. „A existat un incident cu un leu. A fost o prostie din partea lui Scott şi are mare noroc. Ni s-a spus la ce distanţă să stăm. Nu ştiu ce spectacol cu animale sălbatice a văzut Scott în care poţi să mângâi un leu pe cap ca şi cum ar fi o pisicuţă. Probabil este una din cele mai stupide situaţii în care am fost vreodată, însă din fericire Scott este în regulă. Sperăm că în următoarele două săptămâni îşi va relua antrenamentele”, a spus Steve Tandy.

Lui Baldwin i s-au aplicat câteva puncte de sutură, a adăugat tehnicianul.

BBC se întreabă dacă aceasta va fi cea mai bizară știre a anului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri