VIDEO. Michelle Obama o susţine pe Hillary Clinton: „Este prietena noastră”

Data publicării:
GettyImages-580962584

Sunt aici deoarece în această campanie am încredere că o singură persoană îşi poate asuma această responsabilitate. Cred că o singură persoană este cea mai potrivită pentru a deveni preşedintele Statelor Unite. Este prietena noastră, Hillary Clinton”, declară Michelle Obama, prima Doamnă a Americii.

Pledoaria lui Michele Obama a continuat în aceeaşi notă - copiii de astăzi au nevoie de un preşedinte precum Hillary Clinton, a susţinut Prima Doamnă a Americii. Pentru prima dată, Michelle Obama a vorbit despre republicanul Donald Trump, despre care a spus că are "tendinţa să se dezlănţuie".

Convenţia democraţilor a fost tulburată de zeci de susţinători ai senatorului Bernie Sanders, fostul rival al lui Hillary Clinton, retra din cursă.

Totuşi, Bernie Sanders a anunţat că o susţine pe Hillary Clinton, care trebuie să devină noul preşedinte al Statelor Unite şi le-a cerut tututor democraţilor să o voteze.

Hillary Clinton va fi un preşedinte extraordinar şi sunt mândru că o susţin”, spune Bernie Sanders, senator democrat de Vermont.

Susţinerea necondiţionată a lui Bernie Sanders vine în ciuda scandalului, provocat de apariţia a zeci de emailuri interne, din care reiese că însăşi conducerea Partidului Democrat l-a sabotat în cursa pentru învestitură. Mailurile au fost publicate de Wikileaks şi ar fi fost sparte de hackeri ruşi. Moscova dezminte orice implicare.

Pentru prima dată de la lansarea campaniei electorale din Statele Unite, republicanul Donald Trump conduce în preferinţele electoratului cu 48% faţă de 45% cât are Hillary Clinton.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri