VIDEO. Momentul în care un polițist-erou salvează o fetiță de 2 ani din inundațiile masive care au lovit China

Data publicării:
inundatii china

Cel puţin 15 persoane au murit în sudul Chinei, iar zeci de mii de persoane au fost evacuate din cauza inundațiilor masive din ultimele două săptămâni, cele mai grave inundații care au lovit China în ultimii 300 de ani, potrivit presei de stat, scrie Reuters, citat de News.ro.

Cel puțin 270.000 de chinezi au fost evacuați din calea inundațiilor din regiunea Hunan, unde plouă de mai bine de două săptămâni, iar opt persoane și-au pierdut viața.

Imaginile surprinse în provincia Hunan arată oamenii care fug îngroziți din calea apelor. O înregistrare video a surprins momentul în care un polițist din orașul Houdi salvează un copil de doi ani din apa care îi ajunge eroului până la piept. Fetița a fost transportată până la 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Şapte persoane au murit, iar alte trei au fost date dispărute în regiunea Guangxi, în urma unor ploi torenţiale, iar alte aproximativ 23.000 de persoane au fost evacuate în zone mai sigure, potrivit agenţiei de stat China Nouă.

Ploile continuă în zilele următoare, potrivit Administraţiei chineze pentru meteorologie. Inundaţii omoară anual zeci de oameni în China, în timpul sezonului ploios, vara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri