VIDEO. Sport cu soții Obama

Data publicării:
michelle obama sport

Michelle Obama este filmată când ridică greutăți, sare coarda, se antrenează pe o bancă şi la sacul de box. Toate exercițiile sunt explicate de antrenorul personal al familiei prezidenţiale. Demonstraţia durează două minute şi nimic nu este lăsat la voia întâmplării. La începutul videoclipului, Prima Doamnă a Statelor Unite îi sfătuiește pe privitori să nu facă aceste exerciții fără supraveghere, iar la final le spune să nu uite să se hidrateze.

Videoclipul este parte a unei campanii de suflet pentru Michelle Obama lansată chiar din primul an la Casa Albă. „Let's Move” îşi propune să promoveze un stil de viaţă sănătos.

Barack Obama susţine iniţiativa soţiei sale. Şi l-a antrenat şi pe vicepreşedintele Joe Biden în promovarea unui stil de viaţă activ.

- Domnule preşedinte, aveţi chef de puţină mişcare?

- Da. Să-i dăm drumul!

Săptămâna trecută, liderul celei mai puternice democraţii din lume le-a dezvăluit americanilor ce face ca să se menţină în formă: „Urc scările, atunci când mă lasă Serviciile Secrete. Umplu jumătate de farfurie cu fructe şi legume. În special broccoli. Iubesc broccoli. Nu staţi jos în timpul întâlnirilor. Mai bine mergeţi şi vorbiţi. Asta fac eu. Voi?”

Sfaturile lui Barack Obama sunt întărite şi de antrenorul său personal care a dezvăluit presei că liderul american se antrenează în fiecare zi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri