VIDEO. Un infractor din Australia a încercat să fure arma unui poliţist în timpul unei urmăriri

Data publicării:
australia

Agentul a încercat să-l imobilizeze cu spay paralizant şi a reuşit să-l captureze cu greu. Ofiţerul din statul australian Queensland a reuşit să-l ajungă din urmă pe bărbatul urmărit, dar când să-l pună la pământ, acesta s-a strecurat printre sârmele unui gard. Infractorul a încercat să-i fure agentului pistolul de la centură, dar nu a reuşit.

În schimb, poliţistul a încercat să-l imobilizeze cu gaz paralizant, dar gestul mai mult l-a enervat pe urmărit, aşa că acesta a încercat încă o dată să fure arma. A mai primit o porţie de gaz, dar bărbatul nu a cedat şi a reuşit să-şi elibereze mâna şi a luat-o din nou la fugă.

Totul începuse cu aproape o oră în urmă, când infractorul a fost detectat de o patrulă a poliţiei rutiere, la bordul unei maşini furate. Timp de 30 de minute, bărbatul a gonit pe strazile orăşelului Gatton de lângă Brisbane, urmărit de la sol şi din aer.

Când toate drumurile au fost blocate de poliţişti, urmăritul a abandonat vehiculul furat, convins că va reuşi să scape. După o oră de urmăriri, însă, suspectul a ajuns în sfârşit în duba poliţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri