Will şi Kate vor fi din nou părinţi. Prințul Harry: „Abia aştept să îl văd pe fratele meu suferind şi mai mult”

Data publicării:
will kate george

Vestea că în familia regală a Marii Britanii va apărea anul viitor un nou bebeluş a venit de la Palatul Buckingham.

Emoţionat, Prinţul William s-a declarat extrem bucuros că va avea încă un copil.

„Kate se simte bine, mulţumesc. Au fost câteva zile sau o săptămână destul de complicate, dar suntem extrem de încântaţi. Este o veste minunată. Este prima fază a sarcinii. Vrem să ne liniştim puţin pentru ca ea să-şi revină. Mă întorc acum să am grijă de ea”, a spus el.

La fel de bucuros este şi fratele prinţului William, prinţul Harry.

„Este o veste extraordinară. Abia aştept să îl văd pe fratele meu suferind şi mai mult. Cu puţin noroc, dacă este fată, va suferi şi mai mult, cred... Abia aştept să vad cum se va descurca în această situaţie”, a spus el.

Glumeţ din fire, prinţul Harry a comentat într-o notă caracteristică greţurile matinale prin care trece cumnata sa, ducesa de Cambridge.

„Din fericire nu sunt femeie şi nu trebuie să trec prin asta, deci, este un lucru groaznic să fii nevoit să treci prin aşa ceva... Se descurcă şi ea cum poate”, a spus prințul.

Londonezii au primit cu bucurie vestea că Prinţul George va avea un frăţior sau o surioară. Vestea a ajuns repede şi peste Ocean.

Va fi cel de-al doilea copil al cuplului princiar, după Prinţul George, care are un an şi două luni. El a venit pe lume la 22 iulie 2013, într-o clinică din Londra.

Prinţul George, al treilea în ordinea succesiunii la tron, le-a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume şi este în centrul atenţiei oriunde îl duc părinţii. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri