Mărturia emoționantă a barmaniței care i-a salvat viața românului rănit în Las Vegas

Data actualizării: Data publicării:
lenea sampson

O americancă și-a riscat viața pentru a-l salva pe Luca Iclodean, românul rănit de gloanțe în atacul armat din Las Vegas. De când a fost internat Luca, Lenea Sampson l-a vizitat zilnic. Ea era barmaniță la festivalul de muzică country care avea loc în Las Vegas, când un bărbat de 64 de ani a deschis focul asupra mulțimii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Mama românului rănit în atacul din Las Vegas, despre starea de sănătate a fiului ei

Luca probabil nu ar fi supraviețuit masacrului, dacă nu o întâlnea pe Lenea. Cei doi încercau să se salveze de rafala de gloanțe și să intre în rulota tânărului: ”Dintr-o dată, mi-a spus: „Am fost lovit”.

„Mi-am tras mâna și am văzut că era acoperită de sânge. L-am văzut pe Luca și mâna lui, iar în cealaltă mână avea telefonul, pe ecran era o poză cu mama lui. Atunci i-am zis: „OK, nu pot să te las. Sunt aici. Hai să mergem. Trebuie să scăpăm de aici, trebuie să ne mișcăm din punctul ăsta chiar acum”, a povestit femeia printre lacrimi, într-un interviu acordat Fox 40.

„Nu vreau să mai treacă nimeni niciodată prin așa ceva. Niciun părinte nu ar trebui să simtă ce simțim noi. În ultimii 20 de ani nu cred că m-am mai rugat la Dumnezeu cum am făcut-o în seara aia”, a declarat Traian Iclodean, tatăl lui Luca.

Luca a ajuns la spital în stare critică la spital și a fost dus de urgență în sala de operații. După ce medicii i-au extirpat o parte dintr-un plămân, în cadrul unei operații care a durat peste 7 ore, starea tânărului s-a îmbunătățit, iar chirugii le-au spus părinților că Luca va supraviețui.

„Nu stiu dacă Dumnezeu mi l-a scos în cale la momentul potrivit, dar el mi-a dat putere să încep să trec peste ce s-a întâmplat”, mai spune Lenea Sampson.

Traian Iclodean o numește pe Lenea „îngerul lui Luca” și spune că o consideră ca făcând parte din familie acum: „Suntem copleșiți, nu am cuvinte să spun cât de fericiți suntem că Luca a supraviețuit, am fost binecuvântați”.

„Luca este eroul meu. Faptul că a supraviețuit și că se simte mai bine pe zi ce trece mă face să fiu extrem de fericită”, a mai declarat femeia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri