Mesajul publicat de Obama după violenţele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie

Data publicării:
barack obama GettyImages-528604522

Fostul preşedinte american Barack Obama a publicat pe Twitter o fotografie cu el şi trei copii de rase diferite şi un citat in Nelson Mandela, în replică la violenţele de la Charlottesville, Virginia, din weekend, iar mesajul a devenit cel mai aprobat tweet din istorie, cu 3 milioane de “like-uri”, relatează CNBC, citat de News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Nimeni nu se naşte urând o altă persoană din cauza culorii pielii, a originii sau a religiei sale (…). Oamenii trebuie să înveţe să urască şi, dacă pot să înveţe să urască, pot fi învăţaţi să iubească (…). Pentru că iubirea vine mai natural pentru inima umană decât opusul său”, a scris Obama pe Twitter, citându-l pe Mandela.

Anterior, tweetul cel mai popular era al Arianei Grande, care le-a spus fanilor ei că este “zdrobită” după atentatul de la concertul său de la Manchester, soldat cu 22 de morţi, inclusiv copii. Mesajul a strâns 2,7 milioane de “like-uri”.

Al treilea tweet ca popularitate este selfie-ul de la Oscaruri al lui Ellen DeGeneres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri