VIDEO. Dodon, huiduit în timpul unei întâlniri cu moldovenii din Italia

Data publicării:
dodon - kremlin.ru
Foto: kremlin.ru

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost huiduit şi strigat „omul lui Plahotniuc” în cursul unei viszite în Italia, relatează Independent.md citat de News.ro.

dodon - kremlin.ru
Foto: kremlin.ru

Aflat într-o vizită privată în Italia, Dodon a avut o întrevedere cu diaspora moldovenească la Padova.

În timp ce şeful statului vorbea despre studii în cadrul universităţilor şi locurile de muncă din Republica Moldova, oamenii l-au întrerupt, l-au luat la întrebări şi i-au reproşat că ar fi omul lui Plahotniuc.

„Declaraţi că sunteţi un opozant al guvernării şi a lui Plahotniuc. Eu vreau să vă contrazic. Parteneriatul dumneavoastră cu Plahotniuc se trage din 2008, de când aţi fost la guvernare împreună cu comuniştii. Sunteţi complice şi un colaborator fidel al lui Plahotniuc şi al acestei guvernării. Chiar şi Voronin a declarat că aţi fost cumpărat cu trei milioane de euro”, i-a spus un bărbat, citind de pe foaie.

Discursul bărbatului i-a nemulţumit pe preşedintele Dodon şi purtătorul său de cuvânt, Ion Ceban, care au început să facă glume pe seama acestuia.

„Eu citesc mai repede, daţi să citesc”, i-a zis Ceban moldoveanului. La un moment, Dodon a cerut autorităţilor italiene să facă linişte în sală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri