O judecătoare din Krasnodar ar fi „spart” 2 milioane de dolari pe nunta fiicei. „Un festin în vremuri de ciumă”

Data publicării:
Foto: Elena Khakhaleva/compromat.ws
Foto: Elena Khakhaleva/compromat.ws

O judecătoare din regiunea Krasnodar, sudul Rusiei, ar fi „spart” 2 milioane de dolari pe nunta fiicei sale, în condițiile în care colegii săi de muncă abia pot face traiului de pe o zi pe alta din cauza salariilor mici din sistemul de justiție, relatează The Moscow Times.

kakaeva
Foto: Elena Khakhaleva/compromat.ws

„Nunta împărătească” organizată Elena Khakhaleva, vicepreședintele curții regionale din Krasnodar, fiicei sale, a avut loc în cel mai scump restaurant din oraș, Sala Galich, iar la eveniment au participat numeroase vedete din showbiz-ul rusesc.

Într-o filmare ajunsă în posesia televiziunii REN TV, starurile pop Valery Meladze și Nikolai Baskov apar ca fiind gazdele petrecerii. Conform sursei citate, celebritățile ar fi primit un comision total de 400.000 de euro ca să participe la nuntă.

Printre multe alte cadouri generoase, mirii ar fi primit și un Bentley.

Soțul fiicei lui Khakhaleva ar fi un oficial al departamentului regional din cadrul Comitetului de Investigații din Rusia.

Acuzațiile care i se aduc judecătoarei au stârnit furia unui avocat celebru din Moscova, Serghei Zhorin, care a criticat-o pe Khakhaleva pe contul său de Instagram: „Colegii tăi, care încearcă să lupte pentru justiție în tribunalul regional din Krasnodar, mănâncă praf. Acesta este doar un festin în vremuri de ciumă. Este un scuipat în obrazul vostru. În obrazul nostru!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri