Primele imagini din camera de hotel a lui Stephen Paddock, autorul masacrului din Las Vegas

Data actualizării: Data publicării:
arme

Primele imagini din camera de hotel aflată la etajul 32 al clădirii Mandalay Bay, din care a fost comis masacrul din Las Vegas, au fost făcute publice. Aceasta este camera din care Stephen Paddock a tras în mulțimea prezentă la un festival, a ucis 59 de oameni și a rănit alți 500, relatează The Telegraph

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografiile surprind armamentul cu care bărbatul în vârstă de 64 de ani a tras în mulțime: o semiautomată AR-15, modificată pentru a fi montată pe un suport, astfel încât să îi permită să tragă cu viteza unei arme automate.

Poliția a stabilit că Paddock a cumpărat legal armele, dintr-un magazin din nordul Las Vegasului, în primăvara acestui an. În locuința bărbatului au fost descoperite 19 de arme, dar și un întreg arsenal de muniție și explozibil.

O altă fotografie obținută de Boston25 News arată o pușcă de asalt, dotată cu un periscop și un suport pentru precizie. Pe podeaua camerei de hotel se observă cartușele muniției folosite de Paddock pentru a comite cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite.

În camera de hotel, poliția a descoperit alte 23 de arme. Anchetatorii nu au reușit să afle deocamdată ce l-a determinat pe bărbat să comită atacul, iar primele investigații au arătat că acesta nu avea legături cu organizații teroriste și nici nu se afla pe lista poliției pentru alte infracțiuni comise.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri