Diplomat rus, găsit mort la Atena

Data actualizării: Data publicării:
2014 Paralympic Winter Games - Day 3
SOCHI, RUSSIA - MARCH 10: A Russian flag is waved in the crowd during the Wheelchair Curling Round Robin Session 6 matches on day three of the 2014 Paralympic Winter Games at the Ice Cube Curling Center on March 10, 2014 in Sochi, Russia. (Photo by Harry Engels/Getty Images)

Consulul rus la Atena, Andrei Malanin, a fost găsit mort la Atena, informează presa greacă. Ambasada Rusiei a confirmat decesul diplomatului în vârstă de 55 de ani, transmite sputnknews.com.

2014 Paralympic Winter Games - Day 3
FOTO: Gulliver/Getty Images

Andrei Malanin a fost găsit fără suflare, astăzi, în apartamentul său din centrul capitalei Greciei, de colegii de la ambasadă, îngrijorați că acesta nu venise la birou și nici nu răspundea la telefon.

Nu se știe, deocamdată, cauza oficială a decesului. Potrivit unei surse din cadrul poliției locale, Andrei Malanin ar fi murit din cauze naturale.

Luna trecută, ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a fost împușcat mortal.

„Nu uitaţi Alepul, nu uitaţi Siria! Atât timp cât localităţile noastre nu sunt în siguranţă nici voi nu veţi simţi gustul siguranţei. Daţi-vă înapoi. Pe mine mă va lua de aici doar moartea. Toţi cei vinovaţi pentru această cruzime vor da socoteală!”, a strigat atacatorul și l-a împușcat pe ambasador, care ţinea un discurs într-o galerie de artă din Ankara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri