Un cuplu din Rusia, acuzat că a ucis și mâncat până la 30 de oameni

Data actualizării: Data publicării:
lyudoed-i-zhertva

Pe 11 septembrie 2017, muncitorii care reparau un drum din Krasnodar au găsit un telefon mobil în care erau fotografii cu un bărbat, de circa 30 de ani, alături de mâna și scalpul unei femei. Telefonul a fost predat polițiștilor, care l-au identificat pe posesor, scrie Meduza, un portal care relatează evenimentele din Rusia. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Telefonul aparține lui Dmitry Baksheyev, el fiind identificat și arestat de poliție. Bărbatul susține că a găsit mâna și scalpul femeii în zona respectivă și doar s-a fotografiat cu părțile de om, înainte să-și piardă telefonul.

„A spus că doar a găsit mâinile, un picior și capul într-un coș de gunoi. Ulterior, în timp ce râdea, a spus că le-a luat acasă în glumă. După ce și-a făcut poze a aruncat bucățile de om la gunoi, dar a păstrat capul, pe care l-a pus într-o găleată cu apă rece, ca să se păstreze”, a spus un anchetator sub protecția anonimatului, pentru Komsomolskaya Pravda.

Potrivit anchetatorilor, el este un muncitor în construcții în vârstă de 35 de ani.

Pe 18 septembrie, poliția a găsit cadavrul dezmembrat al unei femei în apropiere de o academie de aviație militară din Krasnodar, în apropiere de locul unde bărbatul arestat a spus că a găsit resturile umane.

În cursul anchetei s-a aflat că suspectul a lucrat ca reparator la academie, unde soția sa, Natalya, a lucrat ca asistentă. Potrivit administratorului clădirii, din apartamentul lor venea uneori un miros neplăcut.

Anchetatorii consideră că cei doi soți au băut împreună cu victima înainte să se certe și să o ucidă.

Când au ajuns în apartamentul lor, anchetatorii au descoperit lucruri șocante. Potrivit fotografiilor găsite în apartament, cei doi ar fi ucis și mâncat până la 30 de persoane, începând din 1999.

Potrivit presei locale, care a difuzat o parte din fotografii, primele dintre ele sunt făcute pe 28 decembrie 1999. În ele apare un cap de om aranjat pe un platou împreună cu portocale.

De asemenea, în apartament, polițiștii au găsit 19 fragmente de piele de la victime și șapte borcane cu rămășițe umane.

Presa locală relatează că Natalya Baksheyeva a mărturisit crimele și canibalismul. Potrivit agenției Ria Novosti, ea a mărturisit alte două crime separate.

Oficial, poliția din Krasnodar investighează un singur caz de crimă, cel al femeii ucise în apropiere de academia militară. Presa relatează că anchetatorii nici nu confirmă, dar nici nu infirmă celelalte zeci de cazuri de crimă.

Cei doi soți sunt în custodia poliției și sunt examinați psihiatric în prezent. Potrivit unor surse, femeia este sănătoasă mintal.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri