VIDEO. „Gluma” unui fost primar din Rusia: cu Ferrari-ul în mall

Data publicării:
3F281D9E00000578-0-image-a-14_1491910994364

Un fost primar din Rusia a intrat cu un Ferrari într-un mall, ca să facă „o glumă”. El a fost surprins de camerele de supraveghere cum conducea cu viteză, îngrozindu-i pe angajații centrului comercial.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aleksandr Donskoy, fost primar în orașul Arkhangelsk, a intrat duminică seara cu mașina și a circulat cu viteză pe holurile centrului comercial sub privirile îngrozite ale angajaților.

Incidentul a avut loc în mall-ul Vesna, din Moscova, potrivit metro.co.uk. Angajații sunt filmați în timp ce încearcă să-l oprească, însă au reușit abia după un sfert de oră.

Cascadorul de ocazie a declarat pentru presa din Rusia că totul a fost o glumă.

„Îmi place să glumesc. A fost un spectacol amuzant, o metodă de a atrage atenția. Din păcate, nu toată lumea a gustat gluma, dar eu cred că a fost o cascadorie amuzantă. Am ales un traseu sigur, totul a fost plănuit ca să nu existe pagube”, a spus Aleksandr Donskoy.

Potrivit sursei citate, el a fost unul dintre cei mai tineri primari din Rusia, în 2005, când a fost ales.

În 2006 și-a anunțat intenția să candideze împotriva lui Vladimir Putin la alegerile prezidențiale, dar un an mai târziu a fost arestat sub acuzațiile de infracțiune economice și abuz în serviciu. A fost eliberat după un an sub control judiciar. Retras din politică, el se ocupă acum în special de vlogging.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri