Alec Baldwin a spus că va înceta să îl imite pe Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
alec baldwin donald trump

Actorul Alec Baldwin a avut un nou schimb de replici pe Twitter cu Donald Trump şi a publicat pe această reţea de socializare un mesaj în care a spus că va înceta să îl mai imite pe preşedintele ales al Statelor Unite în emisiunea de satiră şi umor ”Saturday Night Live” dacă politicianul republican îşi va face publice declaraţiile anuale de impozit, informează site-ul revistei People citat de News.ro.

alec baldwin donald trump

Donald Trump a criticat în mai multe ocazii maniera în care Alec Baldwin îl interpretează în emisiunea ”Saturday Night Live”. Duminică, viitorul preşedinte al Statelor Unite a publicat pe Twitter următorul mesaj: ”Tocmai am încercat să mă uit la «Saturday Night Live» - e de neprivit! Complet părtinitor, deloc amuzant, iar interpretarea lui Baldwin nu putea să devină mai proastă de atât. E trist”.

Actorul Alec Baldwin a răspuns acelui mesaj şi i-a promis lui Donald Trump că va renunţa la acel rol - cu o condiţie: dacă preşedintele ales îşi va publica declaraţiile fiscale anuale.

”Publică-ţi declaraţiile de impozit şi mă voi opri. Ha!”,  a scris Alec Baldwin pe Twitter.

Mesajele publicate sau distribuite de Donald Trump pe Twitter - controversate, iar unele dintre ele chiar false - au ţinut prima pagină a presei americane după ce politicianul republican a câştigat alegerile prezidenţiale pe 8 noiembrie. Ediţia de sâmbătă a emisiunii ”Saturday Night Live”, cu un ton mult temperat faţă de ediţiile din campania electorală, s-a concentrat mai mult pe mesaje publicate pe Twitter de persoane reale şi care au fost apoi redistribuite de Donald Trump. Sceneta din ”Saturday Night Live” a prezentat o parte dintre acele mesaje, inclusiv mesajele publicate de un elev de 16 ani, de un bărbat a cărui fotografie de profil de pe Twitter prezenta un craniu şi pistoale şi de un bărbat care crede că liberalismul reprezintă o maladie mintală.

Declaraţiile fiscale ale lui Donald Trump au reprezentat la rândul lor un subiect controversat în campania electorală. Donald Trump a încălcat tradiţia şi a refuzat să îşi facă publice declaraţiile de impozit, spunând că acestea nu sunt disponibile deoarece el se află sub un audit al IRS (fiscul american). IRS a anunţat însă că politicianul este liber să îşi publice declaraţiile fiscale oricând doreşte. Jurnaliştii de la The New York Times au publicat un editorial în care au afirmat că Donald Trump ar fi evitat plata taxelor şi a impozitelor datorate timp de 18 ani, după pierderile sale financiare de aproape 1 miliard de dolari din 1995.

Nu este prima dată când Donald Trump a criticat emisiunea ”Saturday Night Live” (SNL). Luna trecută, politicianul a afirmat că acest show TV a ”furat” alegerile prezidenţiale (înainte ca el să le câştige).

Politicianul republican l-a criticat şi pe Alec Baldwin, în special, a cărui interpretare din această emisiune, extrem de reuşită şi de amuzantă, i-a adus o popularitate uriaşă în campania electorală care s-a încheiat cu votul pentru alegerea următorului preşedinte al Statelor Unite, pe 8 noiembrie.

Alec Baldwin a vorbit în public împotriva lui Trump şi în trecut şi a susţinut-o pe Hillary Clinton în campania prezidenţială. 

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori emisiunea ”Saturday Night Live”, a început să repete rolul Donald Trump în această vară, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să îşi perfecţioneze felul în care îl imită pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Personajul său a avut mai multe apariţii pe parcursul acestui sezon, în special pe durata campaniei prezidenţiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam.

Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

”Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri