Ce fel de Primă Doamnă vrea să fie Melania Trump

Data publicării:
donald si melania trump
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Melania Trump vrea să fie o Primă Doamnă, în stilul tradiţional. Adică să-şi susţină soţul, dar fără să se implice în politică. E ceea ce a declarat, pentru New York Times, soţia preşedintelui ales al Statelor Unite. Presa americană crede, însă, că Melania Trump va avea de-acum înainte un cuvânt greu în lumea modei, având în vedere că are deja o carieră în domeniu. Evident, nimeni nu a uitat de fotografiile nud, care au apărut în reviste pe vremea când nici nu visa că va ajunge la Casa Albă.

Melaniei Trump, pe atunci Melania Knauss și-a început cariera de fotomodel din adolescenţă, în Slovenia natală. De atunci, avea ambiţii mari.

„Din copilărie, Melania era foarte creativă şi inovatoare. Şi, din acest punct de vedere, Sevnica (n.r. oraşul natal) era un oraş prea mic pentru ea. Şi cred că astfel şi-a găsit şi drumul spre succes, peste hotare”, afirmă o fostă colegă de şcoală a Melaniei Trump.

America a fost tărâmul făgăduinţei pentru Melania. A ajuns celebră şi a cunoscut oameni celebri.

Frecventa petrecerile şi evenimentele caritabile din înalta societate şi, în 1998, l-a cunoscut pe Donald Trump, la o gală în New York. Şapte ani mai târziu a devenit doamna Trump şi a intrat în lumea miliardarilor. Iar din 2006, e cetăţean american.

„Am fost foarte mândră să devin cetăţean al Statelor Unite”, afirmă Melania Trump.

Nu a ascuns niciodată faptul că-i plac luxul, strălucirea şi lucrurile scumpe. Pe contul ei personal de Twitter a postat constant fotografii din penthouse-ul opulent în care locuieşte în New York sau din magazinele unor firme renumite în care îşi face cumpărăturile.

Cu puţin timp înainte să nască, Melania Trump a pozat îmbrăcată sumar pe scara avionului privat, lângă care îşi parcase bolidul de lux.

Deşi mulţi cred că trăieşte doar din banii soţului, Melania Trump e un designer cunoscut în America. Creează bijuterii şi ceasuri, iar averea ei personală este estimată la 11 milioane de dolari.

Ce va face după ce familia prezidenţială se va muta din Trump Tower la Casa Albă? Viitoarea Primă Doamnă se va ocupa în continuare de fiul ei de 10 ani, Barron. Deşi acasă are ajutoare pentru bucătorie şi treburile casnice, Melania Trump nu a avut niciodată o bonă cu normă întreagă. Ea l-a crescut Barron.

Melania Trump e implicată şi în acţiuni caritabile şi, probabil, va continua pe acest drum. În plus, în campania electorală a soţului ei a declarat că, în calitate de Primă Doamnă, vrea să lupte împotriva hărţuirii online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri