Cele mai folosite emoji în noaptea alegerilor din SUA

Data actualizării: Data publicării:
emoticon alegeri

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, se spune. În 2016, acest lucru se aplică emoji-urilor, după cum arată clasamentul celor mai populare emotigrame la anunțarea rezultatelor alegerilor din Statele Unite.

emoticon alegeri

Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite.

În noaptea din 8 spre 9 noiembrie, site-ul specializat Emojipedia a publicat în timp real tendințele în căutarea de emoticoane în enciclopedia sa, conform Huffington Post.

În top 5 stabilit de această enciclopedie de emoji-uri, steagul canadian se află pe poziția a cincea (în timp ce site-ul de imigrare din această țară explodează de solicitări), precedat de cel al Statelor Unite, potrivit Agerpres.

emoji alegeri

Locul al treilea în căutări este ocupat de un emoticon reprezentând un pistol, pe al doilea apare o față dezgustată, iar pe prima poziție — o față ce țipă de teamă. Este vorba de o pictogramă reprezentând o față cu găuri albe în loc de ochi, cu gura deschisă, țipând, și cu mâinile pe obraji, exprimând o frică covârșitoare, imagine inspirată probabil de lucrarea „Strigătul” a pictorului norvegian Edvard Munch.

Spre ora locală 05:00 a.m., când candidatul republican, Donald Trump, se apropia de pragul de 270 de voturi electorale, sinonim cu victoria, era în vogă un alt emoji: cel care plânge cu amărăciune. Este o față tristă cu șiroaie de lacrimi curgând pe ambii obraji, simbolizând o persoană înnebunită de durere și neconsolată. Această imagine nu trebuie confundată cu emoticoanele cu lacrimi de bucurie, explică emojipedia.org.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri