Excentricul tort al lui Donald Trump

Data publicării:
tort trump

Extazul din tabăra învingătorului Donald Trump i-a înfuriat teribil pe studenţi. Mii de tineri au protestat dur şi zgomotos în campusurile universitare din Oregon şi California. Cu sau fără proteste, Donald Trump a tăiat un tort la fel de excentric ca el la petrecerea dată în cinstea victoriei lui.

Suspendaţi-l pe Trump! Suspendaţi-l pe Trump!”

„Nu este preşedintele meu! Nu este preşedintele meu!”

Sunt imagini filmate la scurt timp după ce a fost anunţată victoria lui Donald Trump. Mii de studenţi au ieşit în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirea. Furioşi, au aruncat cu torţe, au spart geamurile unor clădiri şi au incendiat pubele. Spun că nu pot accepta această victorie şi au cerut suspendarea lui Donald Trump.

Cu sau fără proteste, Donald Trump a tăiat un tort la fel de excentric ca el la petrecerea dată în cinstea victoriei lui. Încrezătoare în succesul miliardarului, echipa de campanie i-a comandat un bust dulce încă de ieri.

Echipele de televiziune au filmat tortul în timp ce era escortat de agenţi ai Serviciilor Secrete spre locul petrecerii. Tortul a făcut senzaţie pe reţelele de socializare. Mai ales că cea care a creat prăjitura victoriei le-a povestit reporterilor cum i-a venit ideea: a avut o comandă pentru un tort cu chipul lui Hillary Clinton şi s-a gândit să schimbe ...personajul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri