Hillary Clinton îl acuză pe Donald Trump că este „marioneta lui Putin”

Data publicării:
putin kremlin ru
Foto: kremlin.ru

ocazia unui schimb acid de replici.

putin kremlin ru
Foto: kremlin.ru

Candidatul republican pentru Casa Albă, Donald Trump, și Hillary Clinton, contracandidata democrată, s-au înfruntat în ultima dezbatere directă folosind cuvinte dure atunci când a venit vorba despre președintele rus, Vladimir Putin.  Hillary Clinton a spus despre Donald Trump că este „marioneta” lui Putin, iar Trump, la rândul său, a spus că liderul de la Kremlin a fost în numeroase ocazii mai inteligent decât fostul secretar de stat.

Hillary Clinton a subliniat că Donald Trump a refuzat să-i condamne pe Putin și Rusia pentru recentele atacuri informatice din SUA.

„L-ar crede mai degrabă pe Vladimir Putin decât pe oficialii militari și civili din serviciile de informații, care au jurat să ne apere”, a spus Clinton. 

Agențiile americane de informații și Departamentul pentru Securitate Internă au spus că este de vină conducerea Rusiei pentru recentele atacuri informatice asupra Comitetului Național Democrat și pentru scurgerea în presă a unor e-mailuri sustrase.

Trump a respins această idee, că ar fi apropiat de Putin, dar a sugerat că ar avea o relație mai bună cu Rusia, dacă ar ajunge președinte, decât ar reuși Clinton. 

„A spus lucruri frumoase despre mine. N-are niciun respect pentru ea, nu are niciun respect pentru președintele nostru și vă spun, suntem într-o situație foarte gravă”, a afirmat candidatul republican.

Clinton a răspuns: „Păi asta e pentru că el (Putin - n.r.) ar prefera să aibă o marionetă drept președintele Statelor Unite”.

Trump a intervenit imediat: „Nu, tu ești o marionetă. Putin a întrecut-o în inteligență și pe ea, și pe Obama, de fiecare dată”, a adăugat el.

Fosta primă-doamnă a mai spus că Trump nu este de încredere să păstreze controlul asupra codurilor nucleare.

Urmăriți mai jos întreaga dezbatere dintre cei doi candidați în alegerile prezidențiale americane, care vor avea loc la 8 noiembrie:

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri