„Predicția” din serialul The Simpsons s-a adeverit

Data actualizării: Data publicării:
trump getty

Alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al SUA a fost „prezisă” de serialul de televiziune „The Simpsons” în urmă cu 16 ani, în episodul „Bart to the Future” din sezonul 11.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În acel episod, personajul Bart Simpson are o viziune despre un viitor în care, peste 30 de ani, sora lui, Lisa, este aleasă preşedinte, preluând conducerea SUA după un mandat dezastruos al predecesorului ei, Donald Trump.

„The Simpsons” prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană – Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. Serialul ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, personajele fiind ele însele stereotipuri.

Adorat de critici şi simpatizat de public, serialul „The Simpsons” a câştigat de-a lungul anilor un număr impresionant de trofee, inclusiv 31 Primetime Emmy şi 30 premii Annie, a fost desemnat cel mai bun serial TV din secolul al XX-lea de jurnaliştii de la revista Time  şi a primit o stea pe Walk of Fame în anul 2000.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri