Prima soție a lui Trump vrea să fie ambasadoare în Cehia

Data publicării:
DuJour Magazine's Jason Binn Celebrates Annual Art Basel Miami Beach Kick-Off Party
Foto: Gulliver/ Getty Images

Fosta soție a președintelui ales al SUA ar vrea să devină ambasadoarea Statelor Unite în Cehia, după învestirea în funcție a republicanului. Ivana Trump și-a exprimat această dorință într-un interviu pentru New York Times, explicând că a scris cărți care au fost traduse în 40 de țări. 

DuJour Magazine's Jason Binn Celebrates Annual Art Basel Miami Beach Kick-Off Party
Foto: Gulliver/ Getty Images

„Voi sugera să fiu ambasador în Cehia (...). De acolo sunt, este limba mea şi toată lumea mă ştie. Sunt destul de cunoscută în toată lumea. Nu numai în America. Am scris trei cărţi, care au fost traduse în 40 de ţări, în 25 de limbi. Sunt cunoscută cu numele Ivana. Nu am nevoie de Trump”, a spus Ivana Trump într-un interviu acordat cotidianului american, potrivit News.ro.

De asemenea, prima soţie a mogulului a avertizat că traficul din Manhattan va fi, probabil, paralizat de multe ori, pentru că Trump nu va renunţa la viaţa sa în Trump Tower, chiar dacă Secret Service îi cere acest lucru.

„Nu cred că va renunţa vreodată la (apartamentul său din – n.r.) Trump Tower. Ştiu că va fi, probabil, un inconvenient pentru locuitorii (din zonă – n.r.), dar va rezolva cumva. Însă se va muta la Casa Albă. Să fiu perfect sinceră, cred că probabil Trump Tower şi locuinţa mea din New York sunt mult mai bune decât Casa Albă. Însă Donald are dreptate. A spus că, dacă mulţi preşedinţi au putut să locuiască acolo, va face şi el la fel (...). Nu cred că va polei cu aur Casa Albă”, a precizat prima soţie a lui Trump.

Ivana se aşteaptă şi ca Trump să renunţe la Air Force One în favoarea avionului său personal, un Boeing 757 în valoare de 100 de milioane de dolari.

„Cred că probabil îşi va păstra propriul avion. Este foarte fericit în avionul său. Este ca un vin franţuzesc bun. Nu îi place să fie mişcat şi plimbat (...). În ultimele 18 luni a călătorit cât în toată viaţa sa. Slavă Domnului că are avionul său privat, dar oricum este groaznic. Nu va deveni mai uşor; va fi mai rău la Casa Albă”, a spus ea, precizând că preşedintelui ales nu îi place să călătorească prea mult.

De asemenea, fosta soţie a republicanului crede că acesta va continua să îşi petreacă vacanţele la clubul său din Florida, Mar-a-Lago.

„În timpul său liber va juca golf. Nu cred că se va întâmpla în primele sale 100 de zile de mandat, pentru că va munci de dimineaţă până noaptea, ceea ce îi place. Doarme numai trei ore pe noapte”, crede ea.

Fostul top-model este nerăbdătoare ca fostul său soţ să depună jurământul şi să îşi implementeze politicile, inclusiv expulzarea imigranţilor ilegali.

„Avem nevoie de imigranţi. Sunt extraordinari. Chiar am avut o femeie arabă care purta văl şi care a lucrat pentru mine timp de cinci ani, apoi s-a mutat în Texas. Purta văl şi i-am spus ‘chiar nu îmi pasă, atât timp cât face treabă bună, este în ţară legal şi plăteşte taxe şi vorbeşte puţin engleză. Avem nevoie de imigranţi. Dar este greşit ca atunci când o fată mexicană de 18 ani sare gardul – care are înălţimea scaunului meu, 1,2 metri -, naşte într-un spital american, copilul ei devine automat american. Cine plăteşte naşterea şi cine plăteşte mâncarea şi întreţinerea ei? Noi, contribuabilii. Iar acest lucru trebuie să se încheie”, a povestit ea.

Ivana spune că nu ştie dacă vreunul dintre copiii ei – Donald Jr, Ivanka şi Eric – vor juca vreun rol în cabinetul tatălui lor, dar a precizat că mogulul şi soţul Ivankăi, Jared Kushner, au devenit „foarte apropiaţi” în timpul campaniei şi că, din punctul său de vedere, Kushner se va descurca „foarte bine într-o funcţie”.

Ivana este convinsă că fiii şi fiica ei sunt pregătiţi pentru a fi în lumina reflectoarelor, însă îi este milă pentru fiul lui Donald cu Melania, Barron.

„Barron are 10 ani. Este atât de nou pentru el. Trebuie să schimbe şcoli şi să îşi facă prieteni noi. Va fi o tranziţie enormă pentru el. De el îmi este cel mai milă. Va fi o lume complet nouă pentru el, cu securitate şi restul”, a declarat fostul top-model.

În ceea ce priveşte faptul că a ratat şansa de a fi Primă Doamnă, ea spune că este mulţumită să fie doar un american de rând.

„Nu o invidiez pe Melania (pentru că trebuie – n.r.) să înceapă să îşi împacheteze hainele şi restul”, a explicat ea. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri