Trump, ironizat de Obama pentru mesajele de pe Twitter

Data publicării:
obama

Preşedintele american Barack Obama l-a ironizat luni pe candidatul republican Donald Trump, cunoscut pentru mesajele sale dure publicate pe Twitter, relatează News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Invitat la emisiunea “Jimmy Kimmel Live”, difuzată de postul ABC, Obama a citit cu voce tare o serie de „tweeturi răutăcioase” la adresa sa.

Printre acestea s-a numărat şi un mesaj publicat de Trump. „Preşedintele Obama va fi ţinut minte ca cel mai rău preşedinte din istoria Statelor Unite”, a scris republicanul. „Cel puţin voi fi ţinut minte ca preşedinte”, a răspuns liderul de la Casa Albă.

Ironizând acuzaţiile de fraudă electorală formulate de Trump, Kimmel a precizat că Obama a fost nevoit să „facă o pauză în eforturile sale de a truca alegerile” pentru a participa la emisiune.

Întrebat dacă râde atunci când îl vede pe Trump la televizor, preşedintele SUA a răspuns: În majoritatea timpului”.
Obama a evocat o diferenţă între el şi Trump. Eu nu scriu pe Twitter la trei dimineaţă despre oameni care mă insultă”, a spus el.

Cel de-al doilea mandat al lui Obama se încheie pe 20 ianuarie, ceea ce îl bucură pe actualul preşedinte. Dacă aş putea candida pentru un al treilea mandat, Michelle ar cere divorţul”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri