VIDEO. Hillary Clinton a votat

Data actualizării: Data publicării:
hillary voteaza

Hillary Clinton a votat într-o şcoală de lângă New York. A venit însoţită de soţul ei, fostul preşedinte american Bill Clinton. Erau foarte mulţi alegători în secţia de votare. Cu toţii s-au oprit, mulţi s-au fotografiat cu candidata democrată şi cu soţul acesteia.

La doar 2 ore de la deschiderea urnelor, Hillary Clinton este prima care votează dintre cei doi candidaţi care îşi doresc să ajungă la Casa Albă.

„Este cel mai copleşitor sentiment, Dan. Ştiu câtă responsabilitate vine cu asta. Foarte mulţi oameni depind de rezultatul acestor alegeri şi de ce va însemna pentru ţara noastră şi voi face tot ce îmi stă în putere dacă voi şi suficient de norocoasă să câştig azi”, a afirmat Hillary Clinton.

 

În statele Unite a început cea mai crâncenă bătălie electorală din ultima jumătate de secol. Până luni dimineaţă la ora 7.00, ora României, când se închid şi urnele din Alaska, în jur de 100 de milioane de americani sunt aşteptaţi să-şi aleagă noul preşedinte. 46 de milioane de americani au votat anticipat. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri