Atac al lui Donald Trump la adresa lui Snoop Dogg

Data actualizării: Data publicării:
snoop

Atacul de pe Twitter a venit după un videoclip controversat al rapperului la adresa președintelui american.

snoop

Donald Trump l-a criticat marți pe rapperul Snoop Dogg după apariția unui videoclip în care acesta trăgea cu un pistol pentru copii asupra președintelui machiat ca un clovn, relatează AFP.

"Vă puteți imagina valul de indignare dacă Snoop Dogg — cel cu o carieră ratată și toate astea — ar fi tras asupra președintelui Obama? Pedeapsă cu închisoarea!", a scris Trump într-un tweet matinal, potrivit Agerpres.

Majoritatea actorilor care apar în clipul cu titlul "Lavender", lansat luni, sunt machiați ca niște clovni siniștri. Unul dintre ei trimite cu claritate la Donald Trump, având o perucă blondă, tenul bronzat și o cravată roșie mare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Botezat Ronald Klump, clovnul ridică mâinile sus ca și cum ar fi arestat de Snoop Dogg, care trage spre el cu un pistol din care iese un steguleț roșu pe care scrie "Bang", ca în desenele animate.

"Mi-am spus că mulți oameni fac albume tari, se amuză, sărbătoresc, dar nimeni nu se ocupă cu adevărat de problema reală a acestui... clovn care ne este președinte", a declarat rapperul veteran pentru revista Billboard.

Senatorul american Marco Rubio, unul dintre puținii membri ai partidului republican care s-a declarat fan al hip-hop-ului, a criticat videoclipul, reamintind că "președinți au fost asasinați în această țară în trecut".

"Dacă persoana nepotrivită vede asta și trage concluzia nepotrivită, am putea avea o adevărată problemă. Nu știu la ce se gândea Snoop", a declarat senatorul de Florida pentru site-ul american TMZ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri