Atac armat în parcarea unei școli din San Francisco

Data publicării:
Mississippi State Bulldogs vs Tulane Green Wave
SHREVEPORT, LA - SEPTEMBER 17: The American Flag waves before a game between the Mississippi State Bulldogs and the Tulane Green Wave on September 17, 2005 at Independence Stadium in Shreveport, Louisiana. The Tulane Green Wave from New Orleans, Louisiana had to change venues due to the state of their city as a result of Hurricane Katrina. (Photo by Ronald Martinez/Getty Images)

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, într-un atac armat în parcarea unui liceu din San Francisco, relatează News.ro. Oficiali de la şcoală au declarat că una dintre victime a fost vizată în mod expres, iar celelalte doar se aflau în zonă.

Mississippi State Bulldogs vs Tulane Green Wave
Foto: Gulliver/Getty Images)

Una dintre victime, o adolescentă, a fost grav rănită în apropiere de June Jordan School for Equity, marţi, la ora locală 15.20 (miercuri, 1.20, ora României), iar doi băieţi au fost răniţi fără ca viaţa să le fie în pericol, potrivit poliţiei.

Districtul şcolar unificat San Francisco a anunţat într-un comunicat că o a patra persoană a fost rănită, dar nu a furnizat informaţii suplimentare despre victimă. De asemenea, poliţia a anunţat că patru suspecţi, bărbaţi, au fost văzuţi fugind de la faţa locului după atac.

Şcoala a fost închisă pentru o scurtă perioadă de timp, iar ulterior a fost deschisă. Districtul a anunţat că orele vor decurge normal miercuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri