Bernie Sanders va colabora cu Hillary Clinton ca să îl învingă pe Donald Trump

Data publicării:
BERNIE SANDERS CROP TWITTER

Mă voi întâlni cu ea în viitorul apropiat pentru a vedea cum putem colabora ca să îl învingem pe Donald Trump și să creăm un guvern care ne reprezintă pe toți și nu doar 1% din populație. Mi se pare incredibil, vă zic cu toate sinceritatea, că Partidul Republican va avea un candidat la alegerile prezidențiale din 2016 care a transformat bigotismul și discriminarea în sloganul campaniei sale”, a spus senatorul. 

De asemenea, Bernie Sanders a ținut să le mulțumească președintelui Barack Obama și vicepreședintelui Joe Biden pentru imparțialitatea de care au dat dovadă în această campanie electorală. 

Bernie Sanders a mai afirmat că Donald Trump ar fi un „dezastru” în calitate de președinte.

„În opinia mea și a majorității americanilor, Donald Trump ar fi în mod clar un dezastru în calitate de președinte al Statelor Unite”, a spus senatorul american

Bernie Sanders a precizat că nu se va retrage din cursa pentru nominalizarea la prezidențiale până la ultima rundă din alegerile primare, dar că totuși va colabora cu Hillary Clinton. Fosta prima doamnă, în vârstă de 68 de ani, a adunat suficienți delegați pentru a primi învestitura partidului la Convenția care va avea loc la sfârșitul lunii iulie la Philadelphia. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri