Beyonce va juca într-un film produs de Disney

Data actualizării: Data publicării:
Pepsi Super Bowl XLVII Halftime Show
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Beyonce a confirmat că va fi vocea leoaicei Nala, alături de Donald Glover care va fi Simba, în „Regele leu/ The Lion King”, produs de compania Disney, informează News.ro, care citează BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Beyonce a folosit Facebook pentru a confirma zvonurile legate de proiect. 

Ceilalţi actori din film vor fi Chiwetel Ejiofor în rolul lui Scar şi Seth Rogan - Pumba mistreţul. James Earl Jones  va fi Mufasa, ca şi în filmul original din 1994.

Actorul britanic John Oliver a fost distribuit în rolul Zazu, tucanul a cărui voce era a lui Rowan Atkinson în primul film. 

Filmul este conceput pe aceleaşi replici ca un alt remake „Cartea Junglei/ The Jungle Book”, în care de asemenea au jucat actori cunoscuţi şi pentru care a fost folosită tehnologie de ultimă oră în realizarea animalelor. 

Pelicula va fi lansată în iulie 2019 şi va fi regizată de Jon Favreau. Într-un comunicat, el a spus: „Este visul regizorului de a aduna o echipă talentată ca aceasta pentru a da viaţă acestei poveşti”. 

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră ca solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri