Vedetele de la Hollywood, evacuate din cauza unui incendiu

Data actualizării: Data publicării:
incendiu hollywood

În Statele Unite, zeci de vile, aflate într-o surubie de lux a oraşului Los Angeles, au fost ameninţate de un incendiu de vegetaţie. Cel mai probabil, flăcările au izbucnit din cauza secetei şi a caniculei. Ca să intervină, pompierii au intrat în curţile oamenilor.

Incediul a izbucnit pe versantul unui deal din Burbank, o suburbie a Los Angeles-ului aflată la câţiva kilometri de Hollywood. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au ajuns până la gardurile caselor din apropiere.

Se poate vedea că acest versant este complet ars. Focul s-a răspândit foarte repede. Oamenii care stau aici spun că a durat doar câteva minute până când flăcările au început să o ia în sus, pe deal,” relatează Peter Daut, reporter CBS.

Autorităţile au evacuat locuitorii din zonele de risc.

Echipele de intervenţie au intrat în curţile oamenilor, ca să poată lupta mai bine cu incendiul.

Avem asigurare. Putem înlocui lucrurile, putem reconstrui, dar viaţa e importantă. E o casă. Pentru mine, sunt doar lucruri, lucruri adunate. Viaţa este importantă,” spune John Caruso, localnic.

Burbank este supranumit "capitala media a lumii". Nume mari din industria filmului, precum Disney, Warner Brother şi NBC au sedii sau platouri acolo, iar multe vedete locuiesc în vilele de lux din oraş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri