Cinci copii şi opt nepoţi. Viața de familie a lui Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
trump 34

Donald Trump are o familie numeroasă: cinci copii şi opt nepoţi. Prima sa soţie, Ivana Trump, i-a dăruit trei copii, Donald Jr, Ivanka şi Eric. Toţi trei sunt acum directori executivi ale companiilor Trump. Fiul cel mare, Donald Jr, în vârstă de 38 de ani, este căsătorit şi are cinci copii, iar Ivanka, în vârstă de 34 de ani, este probabil cea mai cunoscută dintre copiii lui Trump. Este căsătorită de mai bine de şase ani şi are trei copii.

Donald Jr: „Să spunem că nu am fost răsfăţaţi ar fi o minciună, dar am fost răsfăţaţi cu o educaţie nemaipomenită, cu experienţe incredibile, dar n-am fost copiii care să vină la facultate cu un Ferrari. Am muncit întotdeauna pentru ceea ce ne-am dorit.”

Ivanka Trump: „A fost întotdeauna acolo pentru noi.”

Donald Jr: „Când aveam şase ani şi îl sunam, iar el era în negocieri cu o bancă importantă tot ne răspundea la telefon. Îi lăsa pe ceilalţi să aştepte.”

Cea de-a doua soţie a lui Donald Trump, actriţa Marla Maples, i-a dăruit magnatului încă o fiica. Tiffany Trump, în vârstă de 22 de ani, este cel de-al patrulea copil al candidatului republican la Casa Alba.

Tiffany Trump: „Sunt fericită că mă numesc Tiffany Trump. Sunt fericită că fac parte din familie, că sunt alături de fraţii mei, de tatăl meu, de mama mea.”

Donald Trump este acum la cea de-a treia căsătorie. Actuala soţie, Melania Trump, este un fost model din Slovacia şi au împreună un fiu. Barron, în vârstă de nouă ani, este cel de-al cincilea copil al candidatului la alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Melania a fost însă absentă din campania electorala a lui Trump.

Melania Trump: „Îmi susţin soţul 100%, dar avem un fiu de nouă ani împreună, Barron. Eu mă ocup de educaţia lui şi e la vârsta la care are nevoie de un părinte acasă.”

Melania şi Donald Trump sunt căsătoriţi de mai bine de 10 ani şi locuiesc împreună în New York, într-un penthouse de 100 de milioane de dolari. Dacă multimilionarul va ajunge preşedintele Statelor Unite, soţia sa, Melania, ar deveni prima doamnă din istoria Americii de origine străină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri