Contre între Donald Trump și Alec Baldwin pe Twitter

Data actualizării: Data publicării:
alec baldwin trump

„Războiul” declaraţiilor dintre Alec Baldwin şi Donald Trump a continuat pe Twitter, duminică, după ce politicianul republican, preşedintele ales al Statelor Unite, a criticat încă o dată emisiunea de satiră şi umor „Saturday Night Live” (SNL), relatează News.ro.

alec baldwin trump

Donald Trump a publicat încă o dată pe Twitter, duminică, mesaje în care a criticat emisiunea „Saturday Night Live”, produsă şi difuzată de postul de televiziune NBC, despre care a spus că este „unilaterală” şi „părtinitoare”.

„Am urmărit fragmente din «Saturday Night Live» seara trecută. Este o emisiune complet unilaterală şi părtinitoare - nu e deloc amuzantă. Timp egal de antenă pentru noi?”, a scris viitorul preşedinte american.

Politicianul republican a publicat acel mesaj duminică dimineaţă, la doar câteva ore după difuzarea acestei emisiuni de satiră, în care Alec Baldwin a interpretat încă o dată personajul Donald Trump într-o scenetă în care viitorul preşedinte a fost descris ca o persoană complet nepregătită pentru responsabilităţile generate la Casa Albă de funcţia prezidenţială.

La scurt timp după aceea, tot duminică dimineaţă, Alec Baldwin a publicat la rândul său câteva mesaje pe Twitter: „Timp egal de antenă? Alegerile s-au încheiat. Nu mai există timp egal de antenă. Acum va trebui să încerci să fii preşedinte, iar oamenii vor reacţiona la ceea ce spui şi ceea ce faci. Cam asta e tot”.

„Ştii ce aş face eu dacă aş fi preşedinte? M-aş concentra pe ceea ce ar trebui să fac pentru a îmbunătăţi viaţa cât mai multor americani. M-aş concentra pe îmbunătăţirea reputaţiei noastre în străinătate, inclusiv luptând pentru libertate şi nu doar pentru petrol”, a adăugat Alec Baldwin.

„Aş face numiri (în funcţii publice, n.r.) ale unor persoane care au încurajat poporul, nu care au generat frică şi îndoieli. Aş putea să continui şi să îţi spun mai multe lucruri. Dacă mai vrei sfaturi, sună-mă. Voi fi la «SNL»”, a scris starul hollywoodian în încheierea tiradei sale împotriva lui Trump.

Nu este prima dată când Donald Trump a criticat emisiunea ”Saturday Night Live”.

Politicianul republican l-a criticat şi pe Alec Baldwin, în special, a cărui interpretare din această emisiune, extrem de reuşită şi de amuzantă, i-a adus o popularitate uriaşă în campania electorală care s-a încheiat cu votul pentru alegerea următorului preşedinte al Statelor Unite, pe 8 noiembrie.

Alec Baldwin a vorbit în public împotriva lui Trump şi în trecut şi a susţinut-o pe Hillary Clinton în campania prezidenţială. 

Noul ”război” de pe Twitter dintre cei doi s-a produs la doar o zi după ce Donald Trump ceruse pe aceeaşi reţea de microblogging actorilor din distribuţia musicalului ”Hamilton” să prezinte scuze publice vicepreşedintelui ales Mike Pence - partenerul de campanie electorală al lui Trump -, după ce starurile acestei producţii teatrale au citit o scrisoare publică adresată lui Pence, de pe scena show-ului, vineri seară, când politicianul republican a decis să meargă pe Broadway pentru a viziona acest spectacol.

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori emisiunea ”Saturday Night Live”, a început să repete rolul Donald Trump în această vară, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să îşi perfecţioneze felul în care îl imită pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Personajul său a avut mai multe apariţii pe parcursul acestui sezon, în special pe durata campaniei prezidenţiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam.

Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

”Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri