Copil care plângea, dat afară din sală de Donald Trump

Data publicării:
OBAMA DE TRUMP GETTY

Iniţial, candidatul republican a spus că nu este deranjat de faptul că micuţul nu stătea liniştit şi a asigurat-o pe mamă că nu este nicio problemă. Dar după câteva minute, Donald Trump a afirmat că totul a fost o glumă şi că nu vrea un copil care plânge să-i întrerupă discursul. Iar cei prezenţi în sală, în loc să fie deranjaţi, au râs şi l-au aplaudat pe miliardar.

Donald Trump, candidat republican la preşedinţie: „Cea mai mare din lume, o bancă chineză... Nu-ţi face probleme din cauza copilului, iubesc copiii. Nu-i problemă. Ador copiii, aud acel copil plângând şi îmi place. Îmi place. Ce copil! Ce copil frumos! Stai liniştită! Mama aleargă peste tot. Stai liniştită! E tânăr, e frumos, e sănătos. Asta ne dorim. De fapt, doar glumeam. Puteţi să scoateţi copilul de aici. E în regulă, nu-ţi face griji. Chiar m-a crezut când am spus că îmi place să fie un copil care plânge în timp ce vorbesc.”

În schimb, gestul nu a rămas netaxat de Tim Kaine, partenerul lui Hillary Clinton în cursa pentru Casa Albă.

Tim Kaine, candidat democrat pentru postul de vicepreşedinte al SUA: „Am văzut că Donald Trump a dat afară un copil care plângea de la un eveniment. Tot vorbeam despre perioada de dinainte de grădiniţă. Te întrebi cine este, de fapt, copilul. Te întrebi: "cine e copilul?".”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri