Descoperire macabră în parcare. Opt oameni găsiţi morţi în remorca unui camion

Data publicării:
morti camion

Descoperire macabră în parcarea unui supermarket din Texas, Statele Unite. Opt oameni au fost găsiţi fără suflare în remorca unui camion. În acelaşi container alţi 30 agonizau. Toţi, spune poliţia locală, sunt victimele unei reţele de trafic de persoane.

Victimele au fost descoperite întâmplător în parcarea unui supermarket din San Antonio. Unul dintre cei aflaţi în camion a reuşit să coboare şi ceară nişte apă de la un angajat al magazinului. Când au văzut în ce stare era bărbatul, oamenii n-au stat o clipă pe gânduri: au sunat la salvare, iar paramedicii au venit însoţiţi de poliţişti.

Charles Hood, şeful brigăzii de pompieri: „Am început să scoatem pacienţii din remorcă pentru că aerul condiţionat nu funcţiona. Opt dintre ei erau deja morţi.”

În interiorul remorcii erau peste 40 de grade Celsius. Aerul condiţionat nu funcţiona, iar sistemul de ventilaţie nu făcea faţă. Privaţi de oxigen şi epuizaţi, oamenii n-au mai rezistat, spun legiştii. Şoferul camionului a fost identificat şi arestat. Alţi suspecţi văzuţi în preajma camionului sunt acum căutaţi de poliţie.

William McManus, şeful poliţiei din San Antonio: „Am verificat camerele de supraveghere ale magazinului şi aşa am descoperit că în preajmă au oprit mai multe vehicule care au luat din oamenii care se aflau în camion şi care supravieţuiseră călătoriei”.

San Antonio e la doar 240 de kilometri nord de graniţa cu Mexicul şi este pe una dintre rutele folosite frecvent de traficanţi pentru a aduce ilegal în Statele Unite migranţi din America Centrală şi de Sud.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri