Subiectul sensibil discutat de Putin și Trump

Data actualizării: Data publicării:
putin_trump_kremlin.ru

Preşedinţii Donald Trump şi Vladimir Putin au discutat timp de peste 90 de minute, la Hamburg, prelungind prima lor întâlnire ce urma să dureze numai o jumătate de oră, relatează News.ro. Liderul de la Kremlin Vladimir Putin a declarat că a vorbit cu omologul său american despre situaţia din Siria şi din Ucraina, precum şi despre securitatea informatică şi lupta împotriva terorismului. Potrivit secretarului de Stat american, Rex Tillerson, nu a fost însă ocolit nici subiectul implicării Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA.

putin_trump_kremlin.ru
FOTO: kremlin.ru

„Am avut o conversaţie foarte lungă cu preşedintele Statelor Unite, au fost multe chestiuni, precum Ucraina, Siria, alte probleme, nişte aspecte bilaterale”, a declarat Putin la începutul unei reuniuni cu premierul japonez Shinzo Abe. „Ne-am întos la chestiunile legate de lupta împotriva terorismului şi de securitate informatică”, a adăugat Putin.

Rex Tillerson a declarat, potrivit Reuters, că președinții rus și american au avut „o consistentă și lungă discuție” și despre implicarea Rusiei în alegerile din Statele Unite. „Președintele Putin a negat o astfel de implicare, așa cum cred că a facut-o și în trecut”, a precizat secretarul de stat al SUA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri