Divorţ la Casa Albă. Anthony Scaramucci, părăsit de soție

Data actualizării: Data publicării:
AEL Limassol FC v Fenerbahce SK - UEFA Europa League
NICOSIA, CYPRUS - OCTOBER 25: Bekir Irtegun of Fenerbahce SK in action during the UEFA Europa League group stage match between AEL Limassol FC and Fenerbahce SK held on October 25, 2012 at the GSP Stadium, in Nicosia, Cyprus. (Photo by EuroFootball/Getty Images)

Abia numit în funcţia de director de comunicare al administraţiei prezidenţiale americane, Anthony Scaramucci a fost părăsit de soţie.

Deidre Scaramucci, fost bancher pe Wall Street, este cea care a intentat divorţul. Potrivit presei americane, care citează apropiaţi ai cuplului, Deidre Scaramucci s-a săturat de evidentele ambiţii politice ale soţului ei şi de încercările acestuia de a se apropia cât mai mult de preşedintele Donald Trump pe care aceasta îl detestă.

Decizia de a se separa de noul director de comunicare de la Casa Albă vine chiar în momentul în care acesta este în plin scandal mediatic. Anthony Scaramucci a ameninţat un reporter şi a folosit expresii triviale la adresa mai multor persoane.

Citiți aici despre: Tirada de obscenități a directorului de comunicare al lui Trump. Presa a renunțat să le mai cenzureze

Anthony şi Deidre Scaramucci erau căsătoriţi de trei ani şi au împreună doi copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri